Industriepartnerschap

Industriepartnerschap

Binnen dit Vlaamse initiatief delen we samen met 16 partnerorganisaties onze kennis en expertise met ondernemers. Om zo de innovatie en groei van de Vlaamse industrie te stimuleren.

Dit project krijgt steun van VLAIO.

Ondernemen gaat hand in hand met innoveren. Innovatie heeft nood aan inspiratie. En niets inspireert ondernemers meer dan nieuwe technologische mogelijkheden. Daarom draagt imec zijn steentje bij aan industriepartnerschap: een dienstverleningspakket om ondernemers te stimuleren en te begeleiden.

Het industriepartnerschap bundelt de expertise van 17 Vlaamse innovatiepartners onder leiding van Sirris en Agoria. Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) bieden we een geïntegreerde dienstverlening aan om de groei en innovatie van de Vlaamse industrie op een laagdrempelige manier te bevorderen.

Binnen het industriepartnerschap maakt imec ondernemers wegwijs in de wereld van AI en slimme producten. We helpen hen om te onderzoeken hoe ze een technologische component kunnen toevoegen aan hun product of bedrijfsproces – en zo hun eerste stappen zetten op een innovatietraject. En samen met UNIZO verkennen we hoe ze data kunnen inzetten voor het versterken van klantrelaties.

Meer weten?

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer info over de afzonderlijke begeleidingsformules.

Heb je nog vragen?

Stel ze hier

 

Orienterend advies
Oriënterend advies: AI en smart products
Individuele coaching
Individuele coaching: AI en smart products
masterclass AI
Masterclass AI
Innovatieforum
Innovatieforum klantrelaties
partners