Werknemers imec
/Je carrière bij imec

Je carrière bij imec

Heb je een neus voor technologie? Dan kom je thuis bij imec. Want bij ons verleg je mee de grenzen van wat iedereen voor mogelijk hield.

Ben je meer geboeid door mensen? Door bedrijven en de kansen die nieuwe technologieën hen bieden? Door een gesmaakt evenement? Door een sluitende boekhouding ... ?

Bij imec verwelkomen we technologische én niet-technologische talenten. Om het beste uit zichzelf te halen. En zo bij te dragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Jobs bij imec

Collega’s uit alle windstreken, de kans om mee te bouwen aan een duurzame toekomst én om persoonlijk te groeien, ... Imec is een unieke organisatie om voor te werken. En dat kan op verschillende manieren:

R&D
Onderzoek en ontwikkeling

Als onderzoeker werk je voor een wereldleider in nano- en digitale technologie, met de knapste koppen en de beste infrastructuur. Dat doe je op het snijpunt van de academische en bedrijfswereld – van denken en doen.

Check de R&D-vacatures

ingenieurs & technici
Ingenieurs & technici

Als ingenieur of technicus zorg jij ervoor dat onze infrastructuur – zoals onze wereldvermaarde cleanroom – draait. En dat we grenzen verleggen in onze zoektocht naar almaar kleinere, snellere, veelzijdigere en zuinigere chips.

Check de technische vacatures

Sales, management & support services
Sales, management & ondersteunende diensten

Als medewerker in sales, management of ondersteunende diensten ben je de olie die de innovatiemachine doet draaien. Je kijkt vaak je ogen uit bij het technologische vernuft dat je omringt. Soms frons je ook niet-begrijpend de wenkbrauwen. Maar je bent altijd trots dat ook jouw talent bijdraagt aan een betere toekomst.

Check de vacatures voor sales, management en ondersteunende diensten

Academische posities bij imec

Niets staat beter op je onderzoekers-cv dan een ervaring bij imec. Wil je je vaardigheden aanscherpen bij een van de leidende onderzoekscentra ter wereld? Dan zijn er heel wat mogelijkheden:

Teaching
Opleidingen

Volg een van onze cursussen.

Studente
Student bij imec

Stel je als student kandidaat voor een stage of thesisproject.

PHD
PhD bij imec

Voer als PhD of postdoc je onderzoek uit bij imec.

Tenure track
Tenure track

Werk je onderzoeksidee uit tijdens een tenure track.

dual degree
Beurzen en onderwijsprogramma's

Verbreed je kennis en horizon dankzij een beurs of gezamenlijk onderwijsprogramma.

Zit je nog met vragen?

Stel ze gerust

Over imec

Accepteer marketing-cookies om deze content weer te geven.

Cookie-instellingen