Job page
/Our future starts with you.

Our future starts with you.

Samen verleggen we grenzen

Bij imec geloven we dat technologie bijdraagt tot een betere toekomst en dat ieder van ons daar een actieve rol in kan spelen. Samen gaan we uitdagingen aan die de impact hebben op de manier waarop we leven. Onze toekomst begint met het talent van elk van ons. Ontdek hier wat imec te bieden heeft voor jouw toekomst.

Research and development
Onderzoek en ontwikkeling

Onderzoek naar nano- en digitale technologie in een internationale omgeving mét unieke infrastructuur? Bouw samen met ons de brug tussen onderzoek en industrie.

Check de R&D-vacatures

engineers-and-technicians.jpg
Ingenieurs & technici

Als ingenieur of technicus zorg jij ervoor dat onze infrastructuur – zoals onze gerenommeerde cleanroom – draait. Maak deel uit van ons team en verleg mee grenzen. 

Check de technische vacatures

Sales and management
Sales, management & support

Vooruitgang vraagt om strategie, ondersteuning en inzicht. We zijn op zoek naar jouw skills. Wil je mee deel uitmaken van ons verhaal?

Check de vacatures voor sales, management & support

Academische posities bij imec

Een streepje voor op onderzoeks-cv? Wil je je vaardigheden aanscherpen bij een van de meest toonaangevende onderzoeksinstellingen ter wereld? Dan zijn er heel wat mogelijkheden bij imec.

Teaching.jpg
Opleidingen

Volg een van onze cursussen.

student-at-imec.jpg
Student bij imec

Stel je als student kandidaat voor een stage of thesisproject.

phd-at-imec.jpg
PhD bij imec

Voer als PhD of postdoc je onderzoek uit bij imec.

Tenure track
Tenure track

Werk je onderzoeksidee uit tijdens een tenure track.

joint-programs-and-scholarships.jpg
Beurzen en onderwijsprogramma's

Verbreed je kennis en horizon dankzij een beurs of gezamenlijk onderwijsprogramma.

Imec School
Imec school

Voordelen bij imec

Werken bij imec is niet zomaar een job. Samen maken we deel uit van een eersteklas innovatiehub met onderzoek dat een aanzienlijke impact heeft op hoe we in de toekomst zullen communiceren, reizen en leven. Wat je hier doet maakt het verschil, en dat weten we.

Ontdek hoe imec je talent beloont

Over imec

Onze toekomst begint met innovatie die het leven van ons allen beter maakt. Samen met 5.500 collega’s van over de hele wereld, gaan we de uitdagingen van morgen aan door te zorgen voor een goede gezondheid, veilig verkeer, duurzame energie en zoveel meer. Als een van de grootste R&D-spelers op vlak van nano-elektronica en digitale innovatie, werken we aan technologie die tot 10 jaar verder staat dan wat er vandaag beschikbaar is. Samen met onze wereldwijde partners leggen we de basis van de microchipindustrie voor de komende jaren. Bij imec loop je dus niet enkel voorop; je bent eerst.

Onze toekomst begint met een brug te bouwen tussen onderzoek en industrie. Een werkomgeving die enig is in zijn soort, met enkel de best mogelijke tools. We engageren ons zowel naar onze collega’s als naar onze partners. We kiezen doelbewust voor respect, integriteit en flexibiliteit. Voor kansen om te groeien, als individu en als team. Onderzoekers, ingenieurs, operatoren, software ontwikkelaars, juristen, sales verantwoordelijken, en ontelbare anderen. Samen zijn we een unieke combinatie van mensen. Onze toekomst begint bij jou.
 

Accepteer marketing-cookies om deze content te kunnen bekijken.
Cookie-instellingen

Diversiteit als brandstof voor innovatie

De missie, visie en waarden van imec zijn gebouwd op de fundamenten van respect en diversiteit. We streven ernaar om een positief verschil te maken; op onze werkplek en in de wereld.

Ontdek hoe we dat doen
 

Hulp nodig tijdens je sollicitatietraject? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.