Voordelen
/Je carrière bij imec/De brandstof voor onze innovatie

De brandstof voor onze innovatie

Klaar om mee het veschil te maken?

Als chiplabo van de wereld is imec ervan overtuigd dat diversiteit de belangrijkste drijvende kracht achter innovatie is. Dankzij technologie pakken we uitdagingen aan die onze toekomstige manier van leven verder zullen bepalen. De missie, visie en waarden van imec zijn gebouwd op respect en diversiteit, en we omarmen diversiteit in al zijn vormen. We willen een positief verschil maken op onze werkplek en in de wereld. Hoe? Door gelijkheid te garanderen tussen alle collega’s. Ongeacht genderidentiteit of -expressie, seksuele geaardheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, vorm van invaliditeit, nationaliteit, of elk ander aspect dat je uniek maakt.

gendergelijkheid ambitie

Gendergelijkheid 

Wij geloven dat gendergelijkheid een vanzelfsprekendheid zou moeten zijn. Het is geen doel op zich, maar een noodzaak om tot creatievere oplossingen te komen, innovatie te stimuleren en betere teams te creëren. Een prioriteit maken van gendergelijkheid is niet gewoon 'the right thing to do', maar vormt ook een strategisch voordeel. Gebalanceerde teams helpen ons om ons collectief potentieel te maximaliseren. Onze ambitie om het aantal vrouwen in R&D en leiderschapsrollen aanzienlijk te verhogen, toont onze inzet en aanhoudende steun om het pad te effenen en een inclusieve cultuur te bieden waarin vrouwen kunnen groeien in hun loopbaan bij imec.

Accepteer marketing-cookies om deze content te kunnen bekijken.
Cookie-instellingen

Imec's Gender Equality Plan rapporteert over de genomen gendergerelateerde acties en imec's ambities op lange en korte termijn.

Download het Gender Equality Plan (ENG)

Status update (ENG) 

Diversiteit

We streven ernaar een werkplek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Een plek waar we allemaal de beste versie van onszelf kunnen zijn. Onze imec community is een echte mix van culturen die we zien als een belangrijk onderdeel van ons DNA. Een onderdeel waar we bijzonder trots op zijn. Terwijl we de grenzen van technologie samen blijven verleggen, verwelkomen we talent uit elke hoek van de wereld om hun unieke perspectieven en expertise bij te dragen.

40 years imec