Voordelen
/Je carrière bij imec/Bij imec wordt je talent naar waarde geschat

Bij imec wordt je talent naar waarde geschat

Klaar voor je toekomst?

Alles wat we bereiken, hebben we te danken aan onze mensen. En we zijn allemaal anders. Het is net die diversiteit die de brandstof van onze innovatie vormt. Als we kijken naar wat mensen gelukkig maakt, weten we dat we het verschil kunnen maken door tegemoet te komen aan hun persoonlijke situatie en prioriteiten.

Bij imec hechten we belang aan wat voor jou belangrijk is.

voordelen imec

We hechten belang aan je familie

We zorgen voor jou, en ondersteunen daarbij ook je familie en naasten. Je partner en kind(eren) kunnen zich gratis aansluiten bij het hospitalisatieplan van imec. Daarnaast is onze invaliditeitsverzekering en levensverzekering ontworpen om jou en je gezin te beschermen tegen financiële risico's in geval van langdurige afwezigheid.

Als werknemer bij imec geniet je ook van tal van kortingen bij verschillende winkels en via partnerships. Als je bij imec Leuven werkt, krijgen je jongste kinderen bovendien voorrang in het kinderdagverblijf en kunnen hun oudere broers en zussen in de zomermaanden terecht in de vakantiedagopvang georganiseerd door imec en Ferm Kinderopvang (deze laatste ook op andere locaties). Je geniet hier bovendien van een aantrekkelijk tarief door de gedeeltelijke tussenkomst van imec.

voordelen imec

We hechten belang aan je vrije tijd

Een gezond evenwicht tussen werk en privé is essentieel. In België heb je standaard recht op 20 vakantiedagen op jaarbasis als je het jaar voordien voltijds werkte. Daarnaast werkt imec met een 38-urenweek. In de praktijk werken we echter 40 uur per week (bij voltijds werken). Je krijgt één maandelijkse extra vakantiedag ter compensatie van de twee extra uren die je wekelijks werkt. De tijd die je investeert in je werk, wordt ook weerspiegeld in je loon. Naast je maandsalaris heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarspremie, wat resulteert in een jaarsalaris van 13,92 maanden. Daarnaast voorzien we maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag.

Je kan ook rekenen op flexibele werktijden, thuiswerkdagen (inclusief internetvergoeding en thuiskantoorapparatuur), mogelijkheden om deeltijds te werken en verschillende types zorgverlof. Je kan er zelfs voor kiezen om een deel van je loon in te ruilen voor extra vakantiedagen. Dit alles zorgt ervoor dat je tijd kan besteden aan de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

Welkom bij imec

We hechten belang aan je toekomst

We moedigen je aan om te groeien op een manier die voor jou werkt. We investeren in je ontwikkeling en carrièremogelijkheden door een brede waaier aan opleidingen aan te bieden en interne mobiliteit te ondersteunen.

Maar als we aan de toekomst denken, kijken we ook echt verder vooruit. Een uitstekend pensioenplan dat tot de beste 15% op de markt behoort en volledig door imec wordt betaald (geen werknemersbijdrage) stelt je financiële situatie veilig wanneer je met pensioen gaat. Imec zorgt er ook voor dat je pensioenplan gefinancierd blijft bij langdurige afwezigheid en dat de levensverzekering behouden blijft.

Klaar voor je toekomst?

Vind je volgende professionele move

Voordelen imec

We hechten belang aan je verplaatsing

Imec helpt je om een duurzame keuze te maken voor je woon-werkverkeer. Een brede waaier aan mobiliteitsoplossingen moedigt je aan om voor groen vervoer te kiezen. Dit omvat de mogelijkheid om aan uiterst interessante voorwaarden een fiets te leasen en bovendien te genieten van een fietsvergoeding. Woon je dichtbij en kom je te voet? Ook dat wordt financieel beloond. Daarnaast vergoeden we je bus/trein en zijn er zijn gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen en auto's bij imec Leuven.

Voordelen imec

We hechten belang aan het verschil dat je maakt

Werken bij imec is niet zomaar een job. Samen maken we deel uit van een eersteklas innovatiehub met onderzoek dat een aanzienlijke impact heeft op hoe we in de toekomst zullen communiceren, reizen en leven. Je bijdrage aan imec is belangrijk, en dat weten we. We omarmen ons succes en onze inspanningen wanneer we maar kunnen. Door samen feest te vieren op ons jaarlijks Summer Festival, tijdens ons eindejaarsevent waar we onze prestaties erkennen, of gewoon door tijd vrij te maken voor een lekkere cappuccino aan de koffiebar. Erkenning kan vaak eenvoudig zijn, maar buitengewone bijdragen verdienen net iets meer en kunnen daarom worden beloond met een collectieve of individuele bonus.

Het verschil dat we maken gaat verder dan de impact van ons onderzoek. Bij imec durven we een standpunt in te nemen. Samen initiëren we verschillende solidariteits- en liefdadigheidsinitiatieven gebaseerd op wat er in de wereld rondom ons gebeurt. Samen lopen voor kankeronderzoek, bomen planten voor natuurbehoud, geld inzamelen voor slachtoffers van natuurrampen,... Onze imec community stelt mensen centraal in alles wat ze doet.

Deze pagina geeft een zo volledig en correct mogelijk overzicht van de voordelen voor onze werknemers in België. Voor bepaalde functies en kantoren kunnen echter specifieke voordelen en voorwaarden gelden. Omdat het onmogelijk is om alle details te vermelden, zal onze HR-afdeling je graag de nodige functiegerelateerde informatie bezorgen tijdens je sollicitatieprocedure.