Orienterend advies
/Vlaamse innovatiemotor/Kennisuitwisseling/Industriepartnerschap/Oriënterend advies: AI en smart products

Oriënterend advies: AI en smart products

Op zoek naar innovatiekansen binnen je bedrijf? Door hun ervaring weten de imec-experts waar die opportuniteiten liggen en hoe je ze bovenspit.

Innovatie is een machtige hefboom voor groei. Een sterk idee kan je miljoenen opleveren. Maar tegelijk is het voor geen geld te koop ...

Hoe vind je die gouden innovatiekansen in je bedrijf? En welke technologieën kunnen helpen om je efficiëntie te verdriedubbelen of je product tien keer aantrekkelijker te maken?

De antwoorden op die vragen krijg je van de experten van imec. Na twee dagen begeleiding beschik je over een menu van opportuniteiten en de stappen die je moet zetten om ze te verwezenlijken.

Héb je al ideeën maar weet je niet hoe je ze omzet in de praktijk? Kijk dan eens naar ons aanbod voor individuele coaching.

Technologische en procesmatige kennis

Tijdens interactieve sessies en workshops krijg je inzicht in de mogelijkheden van artificiële intelligentie en/of smart products. We beperken ons niet tot de technologische aspecten maar bekijken ook het proces dat je moet doorlopen om de slaagkansen van een innovatieproject te verhogen.

Vanuit jouw businesscontext detecteren, evalueren en prioriteren we de meest relevante opportuniteiten. Dat mondt uit in een rapport met een actiegericht stappenplan voor verschillende innovatietrajecten.

Voor wie is deze coaching?

Schrijf je zeker in als je speelt met het idee om een project rond AI en/of smart products op te starten of te ondersteunen, in de rol van:

  • manager die moet beslissen over strategie en investeringen
  • technische medewerker, zoals data engineer of data scientist, die mee instaat voor de praktische uitwerking

Wees gerust, voorkennis rond AI of smart products is niet nodig.

Praktisch

Je betaalt 990 euro voor twee dagen begeleiding op bedrijfsniveau. Afhankelijk van het onderwerp kunnen er dus verschillende werknemers deelnemen. Concreet doorlopen jullie:

  • intakegesprek
  • Innovatrix-workshop om nieuwe kansen te detecteren of een Ideation-workshop om use cases te verkennen met behulp van het AI-canvas
  • rapportage en debriefing
Birger Schrevens

Meer weten? Neem contact op met Birger Schrevens.

partners