EDM Forum

EDM Forum

Imecs Electronics Design & Manufacturing Forum

Deze community krijgt steun van VLAIO.
 

Sinds het midden van de jaren zestig steunt onze technologische vooruitgang vooral op ontwikkelingen in de elektronica.

Dat is niet anders voor de recente golf van digitale en slimme toepassingen: we danken die aan steeds hogere elektronische prestaties tegen een continu dalende kostprijs.

Het resultaat is dat een toenemend aantal bedrijven en producten afhankelijk zijn van de prestaties, kwaliteit, betrouwbaarheid en het levenscyclusmanagement van elektronica.

Imecs Electronics Design & Manufacturing Forum (EDM Forum) ondersteunt de ontwikkeling, productie en integratie van kwaliteitsvolle, betrouwbare en kostenefficiënte elektronische modules.

Het EDM Forum doet dit door tools en richtlijnen te ontwikkelen en te onderhouden voor de ontwikkeling, kwalificatie, productie, implementatie en het levenscyclusmanagement van elektronica.

Die tools en richtlijnen zijn toegankelijk voor alle leden van het EDM Forum die actief zijn in alle schakels van de elektronica-waardeketen. Op die manier kunnen ze betere elektronica maken en implementeren tegen een lagere prijs en door middel van wetenschappelijk ondersteunde methodes.

Wil je lid worden?

Als lid van het EDM Forum ga je aan de slag met een waaier van kennis en methodologieën, richtlijnen en tools. Je krijgt:

  • onbeperkte toegang tot onze ledenpagina’s, inclusief gratis gebruik van verschillende elektronica-ontwikkelingstools en van de bibliotheek met publicaties en presentaties
  • gratis toegang tot workshops en een flinke korting voor allerhande seminars en trainingen
  • een korting van 200 euro per dag op de adviesdienst van het EDM Forum

Ben je een start-up jonger dan 3 jaar? Dan kom je in aanmerking voor een korting en ben je al lid van het EDM Forum voor 300 euro per jaar.*

In alle andere gevallen berekenen we je ledenbijdrage aan de hand van de grootte en locatie van je bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende berekening. Dan ontdek je meteen hoe we kunnen bijdragen aan de doelstellingen van jouw bedrijf. Wist je bijvoorbeeld dat het EDM Forum je ook ondersteunt bij je subsidieaanvraag bij de kmo-portefeuille, VLAIO en Europese projecten?

Het EDM Forum groeide uit een samenwerking met Sirris. En die is nog altijd springlevend. Als Sirris-lid krijg je dan ook 50 procent korting op je ledenbijdrage voor het EDM Forum. Sirris draagt deze korting.

* Geldig tijdens de eerste twee jaar van je lidmaatschap.