/AI leap day

AI leap day

29 februari 2024 | Corda Campus Hasselt

Op 29 februari nodigt PXL-NeXT je uit om een duik te nemen in de wereld van artificiële intelligentie, en zet daarbij beleving centraal.

Na een keynote presentatie door Zachary Chase Lipton over het gebruik van AI in de gezondheidszorg, en demonstraties van de AI-coworker (Cegeka) en procesautomatisering (ACA), kan je de nieuwste ontwikkelingen in AI zelf ontdekken op de Experience Fair.

Bezoek imec op de Experience Fair, en kom alles te weten over onze federated learning oplossing voor het delen van gezondheidsdata op een veilige en ethische manier. Daarnaast willen we je graag introduceren tot het SAVE DATA project en onze Patient Trajectory Analysis (PTRA) High Performance Computing software dat onderzoekers, bedrijven en ziekenhuizen toelaat om – gebaseerd op longitudinale data – ontwikkelingstrajecten voor een bepaalde aandoening te voorspellen. Deze voorspellingen ondersteunen domeinexperten in het maken van datagedreven beslissingen.

Heb jij een gezonde interesse in AI? Kom dan netwerken met de industrie-experts en ervaar de interactieve show cases tijdens de AI leap day!

Meer info en registratie