Contactinformatie

Pieter Van Nuffel
Pieter Van Nuffel

Communications officer
pieter.vannuffel@imec.be
+32 16 28 80 79
+32 499 46 86 70

Boilerplate

Over imec

Imec is ’s werelds toonaangevende onderzoeks- en innovatiehub op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie. De combinatie van onze voortrekkersrol in microchiptechnologie en onze software- en ICT-expertise maakt ons uniek. Imec beschikt over een unieke infrastructuur en een lokaal en internationaal ecosysteem van partners in diverse sectoren. Samen werken we aan baanbrekende innovatie in toepassingsdomeinen zoals gezondheidszorg, slimme steden en mobiliteit, logistiek en Industrie 4.0, energie en onderwijs.

Imec is een vertrouwde partner van bedrijven, start-ups en universiteiten, en brengt meer dan 5.500 topwetenschappers uit bijna 100 landen samen. Imec heeft zijn hoofdzetel in Leuven en R&D-groepen die verspreid zijn over een aantal Vlaamse universiteiten, in Nederland, en de VS, en vertegenwoordiging in 3 continenten. In 2019 bedroegen de bedrijfsopbrengsten van imec 640 miljoen euro.

Meer informatie op www.imec-int.com

Imec is a registered trademark for the activities of IMEC International (a legal entity set up under Belgian law as a "stichting van openbaar nut”), imec Belgium (IMEC vzw supported by the Flemish Government), imec the Netherlands (Stichting IMEC Nederland, part of Holst Centre and OnePlanet, supported by the Dutch Government), imec Taiwan (IMEC Taiwan Co.) imec China (IMEC Microelectronics (Shanghai) Co. Ltd.), imec India (Imec India Private Limited), and imec Florida (IMEC USA nanoelectronics design center).

Corporate brochure

Download de corporate brochure

Imec foto’s op Flickr

Ben je op zoek naar een mooie foto van een neuroprobe, plooibare zonnecel, de imec toren, cleanroom of een portret van onze algemeen directeur? Neem dan zeker eens een kijkje in onze fotodatabank op Flickr. Het is de perfecte manier om je artikel, presentatie,... op te fleuren met beelden uit de toekomst. We vragen wel om steeds een copyright te vermelden.  Lees hier onze gebruiksvoorwaarden.

imec tower

Wil je meer informatie over een onderwerp beschreven in de imec reading room? Contacteer ons en vul het formulier in, gelieve te vermelden welke specifieke informatie je graag zou willen ontvangen.