/WK Wielrennen

WK Wielrennen

23 september 2021 | Leuven

Tijdens deze 100ste verjaardag van het WK wielrennen blikken we niet alleen terug op de vele kampioenen die de regenboogtrui al mochten dragen, maar kijken we ook vooruit naar de toekomst. Daarom slaan de organisatoren van het WK en Sport Vlaanderen de handen in elkaar om een heuse Innovation Hub op te zetten tijdens de 2021 UCI Road World Championships.

FUTURE OF CYCLING EXPERIENCE 

Hoe zullen wielerfans, recreatieve fietsers en tv-kijkers het wielrennen in de toekomst beleven? In de Future of Cycling Experience zal je in zo’n 20 minuten tijd ondergedompeld worden in de zoektocht naar het antwoord op die vraag. Dit gratis belevingscentrum is dé plek om de nieuwste fietssnufjes te ontdekken én uit te testen.

Wanneer: 23 september – 26 september
Waar: M Leuven
Toegang: gratis
Openingsuren: 10h-18h

FUTURE OF CYCLING MEETUPS

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technologische innovaties, ideeën en producten in de fietsindustrie? Dan zijn deze 3 thema-avonden de ideale gelegenheid om jou te inspireren, op te leiden en te verbinden. Tijdens de Future of Cycling Meetups passeren heel wat toonaangevende sprekers de revue die hun blik op de toekomst graag met jou delen. Onderwerpen als digitale toepassingen, gezondheid, uitrusting en materialen worden aangesneden onder de vorm van keynotes of panelgesprekken. Als professional in de fiets- of techindustrie is dit een niet te missen event!

Toegang: 150 euro
Openingsuren: 18h-22h
Wanneer: 23 september – 25 september
Waar: M Leuven

Info & tickets

EXHIBITION DOMES 

Vlucht even weg van de drukte van de wereldkampioenschappen en maak op je eigen tempo kennis met de nieuwste producten en fietsgadgets. Daarenboven kan je ten alle tijde de wedstrijd volgen op een groot scherm terwijl je geniet van een drankje in een knusse wielersetting.

Wanneer: 23 september – 26 september
Waar: M Leuven
Toegang: gratis
Openingsuren: 10h-18h

Locatie? M Leuven (Leopold Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven)

Ontdek meer