/Toonmoment Maakmarathon verstaanbare zorg

Toonmoment Maakmarathon verstaanbare zorg

21 januari - 11 februari 2022 | De Krook, Gent (imec)

Event details

Hoe kunnen we gezondheidszorg verstaanbaarder maken voor alle Gentenaars? Dat is de uitdaging waar Comon een jaar lang rond werkt. Tijdens de Maakmarathon van Comon gaan een vijftigtal Gentse studenten uit allerlei richtingen aan de slag om innovatieve oplossingen te bedenken én te maken, om zorg meer verstaanbaar te maken. Met technologie als deel van de oplossing. Onder het toeziend oog van ervaren experts duiken ze in de wondere wereld van design thinking, fast prototyping en elevator pitching. Benieuwd naar de resultaten van de Maakmarathon? Goed nieuws! Op vrijdag 11 februari stellen de studenten hun prototypes voor tijdens dit Toonmoment van de Maakmarathon. Kom langs in De Krook om hun werk te bewonderen en je mening te geven. Iedereen welkom!

Benieuwd naar de resultaten van de Maakmarathon? Goed nieuws! Op vrijdag 11 februari stellen de studenten hun prototypes voor tijdens dit Toonmoment van de Maakmarathon. Kom langs in De Krook om hun werk te bewonderen en je mening te geven. Iedereen welkom!

Programma

  • Van 11u tot 14u: kom de vernuftige prototypes van de studenten bewonderen en je mening geven. Afspraak in Bibliotheek De Krook, gelijkvloers.
  • Van 14u30 tot 16u30: kom luisteren hoe de studenten hun werk voorstellen aan een vakjury. Afspraak in het Krookcafé.
  • Tussen 16u en 18u maakt Urgent.fm live radio over de Maakmarathon vanuit de pop-up radiostudio in Bibliotheek De Krook, met om 17u30 een gesprek met het winnende team.

Ontdek meer