/Science for Health

Science for Health

12 november 2024 | SQUARE Brussel

Biology meets Technology: AI, Data & Digitalization

Science for Health is een jaarlijks evenement dat de knapste koppen en de belangrijkste stakeholders uit de Belgische life sciences samenbrengt. Elk jaar verdiepen we ons in een specifiek onderwerp dat van groot strategisch belang is voor de sector, om samenwerking te bevorderen, innovatie te stimuleren en de weg te effenen naar baanbrekende doorbraken.

De 2024 editie focust op AI, Data & Digitalisatie en hoe deze tools innovatie kunnen versnellen in Drug Discovery & Development en Prevention & Diagnostics. Samen met experten, internationale casestudies en een gezamenlijke rondetafel bespreken we hoe technologie ons kan helpen om de (moleculaire) mechanismen achter een ziekte beter te begrijpen en potentiële kandidaat-geneesmiddelen voor klinische proeven te identificeren. En hoe draagt technologie bij aan een meer gepersonaliseerde en preventieve gezondheidszorg door het verbeteren van vroege detectie en het identificeren van potentiële geïndividualiseerde risicofactoren voor optimale behandelingen?

Ontdek hoe AI, Data & Digitalisering een revolutie teweeg kunnen brengen in de gezondheidszorg van vandaag en morgen en schrijf je hier in voor Science for Health 2024: Home - Science for health

Science for Health wordt georganiseerd door MEDVIA, BioWin, HTS, en ondersteund door verschillende partners waaronder imec.

Science for health meta