Science for health
/Science for health

Science for health

28 november 2023 | Brussel

Biology meets technology

Science for Health is een jaarlijks evenement dat de knapste koppen en de belangrijkste stakeholders uit de Belgische life sciences samenbrengt. Elk jaar verdiepen we ons in een specifiek onderwerp dat van groot strategisch belang is voor de sector, om samenwerking te bevorderen, innovatie te stimuleren en de weg te effenen naar baanbrekende doorbraken.

Het thema dit jaar: "Biologie ontmoet technologie" – een thema dat ongetwijfeld de toekomst van de Belgische life sciences zal bepalen.

Wetenschappers, clinici, leidinggevenden, business developers, investeerders, beleidsmakers en mediavertegenwoordigers komen allemaal samen op Science for Health en creëren zo een dynamisch platform voor netwerking en kennisuitwisseling. Onze deelnemers vertegenwoordigen verschillende sectoren, waaronder de academische wereld, onderzoeksinstituten, universitaire ziekenhuizen, biotechnologiebedrijven en de farmaceutische industrie, wat zorgt voor een divers en invloedrijk publiek.

Science for Health wordt georganiseerd door MEDVIA, BioWin, HTS, en ondersteund door verschillende partners waaronder imec.

Science for health info