/Openingsevent: Vision2Reuse

Openingsevent: Vision2Reuse

5 mei 2022 | Gent

Op 5 mei 2022 organiseren projectpartners Flanders’ FOOD, imec en Pack4Food een inspirerend event rond het thema herbruikbare verpakkingen en het Vision2Reuse project, voor deelnemende en geïnteresseerde bedrijven. Tijdens de plenaire sessie wordt o.a. door imec de kracht van (kleuren-, diepte- en hyperspectrale) camera’s toegelicht om het recycleren van verpakkingen te optimaliseren en innoveren. Daarnaast is er een demonstratie van de camera’s en een netwerklunch. Vind hier de gedetailleerde agenda en inschrijvingslink.

Vision2Reuse is een EFRO-project rond het gebruik van computervisiesystemen voor herbruikbare verpakkingen. Binnen het project onderzoeken de partners en deelnemende bedrijven de mogelijkheden van smart camera’s voor de automatische monitoring van de kwaliteit van herbruikbare verpakkingen.

Om goed de noden en vragen rond het thema van herbruikbare verpakkingen te capteren, zouden we dan ook graag uw stem horen. Hierbij een warme oproep om deze beknopte vragenlijst in te vullen. Op deze manier kunnen we u ook op de hoogte houden van activiteiten, events in kader van het project.

Ontdek meer