Learning Bytes Festival imec
/Learning Bytes Festival

Learning Bytes Festival

20 maart 2024 | Buda, Kortrijk

Ontdek hoe technologie het onderwijs vormgeeft

Learning Bytes Festival zet de resultaten van imec's onderzoeks -en innovatieprogramma Smart Education in de kijker voor iedereen die wil innoveren met digitale technologie binnen onderwijs, opleidingen en training in bedrijven.

‍Verken de meest recente ontwikkelingen in AI-technologie voor onderwijs en training op het Learning Bytes Festival, waar digitalisering, innovatie en technologie samenkomen om de toekomst van onderwijs te vormen. Ontdek de dynamische expo met toonaangevende bedrijven, neem deel aan inspirerende sessies en panelgesprekken, en ontmoet gelijkgestemden tijdens het netwerkevent. Sluit je aan bij de revolutie in leren en technologie!

Ons programma bestaat uit toonaangevende keynotes uit buiten -en binnenland die inzicht zullen geven in de kracht van technologie in onderwijs en training. Zo zal onder andere Steven Latré (hoofd Artificiële Intelligentie bij imec) een keynote geven over hoe op de mens gerichte AI ons kan helpen de controle over onze eigen leerreis te nemen. 

Ontdek meer