FutureSummits 22
/Future Summits 2022

Future Summits 2022

17 - 18 mei 2022 | Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

Ontdek imec Vlaanderen op Future Summits 2022

Kan technologie ons helpen om het aantal verkeersslachtoffers terug te brengen tot nul? Om ons immuun te maken voor overstromingen? Of iedereen een stressvrij leven te bezorgen?

Het loont hoe dan ook de moeite om het te proberen ... en daarna versteld te staan van wat we kunnen bereiken. Dat is wat we doen bij imec in Vlaanderen. We richten onze pijlen op grote uitdagingen in onze kleine uithoek van de wereld. Gebruiken daarbij onze kennis van data- en hardwaregedreven innovatie. En werken nauw samen met lokale partners uit de overheid en het bedrijfsleven. 

Die lokale partners tekenen ook present op Future Summits, imecs event voor de wereldwijde technologie-industrie. Je ontdekt er hoe imec zijn rol speelt als lokale motor voor digitale innovatie:

  • Onze stand biedt je een ruime staalkaart van onze – vooral publieke – projecten. En je kunt er van gedachten wisselen met collega’s uit jouw vakgebied of sector.
  • Tijdens het Business Fast Forward-event in de namiddag van woensdag 18 mei bespreken vertegenwoordigers van imec en Vlaamse sectororganisaties de kansen die technologie biedt voor bedrijven die actief zijn op het vlak van energie, logistiek, voedsel en gezondheid.

Wil je meer info of je inschrijven voor dit event?

Ga naar de website van Future Summits