FTI Kortrijk
/FTI Kortrijk

FTI Kortrijk

16-21 maart

Het FTI festival in Kortrijk belooft een week vol digitale, interactieve experiences over de toekomst van leven, leren en werken te worden. Dankzij de inbreng van innovatieve technologie uit Vlaanderen in de domeinen Game Technology en Educational Technology.

imec @ FTI Kortrijk

Learning Bytes Festival (20 maart, Buda-eiland)

Ontdek hoe technologie het onderwijs vormgeeft.

Learning Bytes Festival zet de resultaten van imec's onderzoeks -en innovatieprogramma Smart Education in de kijker voor iedereen die wil innoveren met digitale technologie binnen onderwijs, opleidingen en training in bedrijven.

‍Verken de meest recente ontwikkelingen in AI-technologie voor onderwijs en training op het Learning Bytes Festival, waar digitalisering, innovatie en technologie samenkomen om de toekomst van onderwijs te vormen. Ontdek de dynamische expo met toonaangevende bedrijven, neem deel aan inspirerende sessies en panelgesprekken, en ontmoet gelijkgestemden tijdens het netwerkevent. Sluit je aan bij de revolutie in leren en technologie!

Met:

  • keynote door Steven Latré, imec VP R&D Machine Learning and AI – Fellow.
  • breakout over (Self-)Learning Ethics in AI and Education door Rob Heyman (Kenniscentrum Data & Maatschappij)
  • breakout over Social Robotics door Tony Belpaeme (professor robotica imec-UGent)
  • panelgesprek Human - AI for Learning & Teaching
  • speciale editie van Digiwijs, waar je als leerkracht kennismaakt met de recentste ontwikkelingen in AI-technologie voor onderwijs. In 8 workshops maakt Digiwijs deel uit van de breakouts in het namiddagprogramma van Learning Bytes festival. De workshops richten zich specifiek op leerkrachten, directie en ICT-coördinatoren.

Digiwijs (20 maart, Buda-eiland)

Na drie succesvolle edities, trekt Digiwijs in 2024 naar Kortrijk. Daar kun je ons ontmoeten op het Learning Bytes Festival van FTI Kortrijk, waar je als leerkracht kennismaakt met de recentste ontwikkelingen in AI-technologie voor onderwijs. De workshops richten zich specifiek op leerkrachten, directie en ICT-coördinatoren van het kleuter-, lager en secundair onderwijs.

Let op:

  • Digiwijs gaat niet door als afzonderlijk evenement, maar doet mee aan FTI Kortrijk op 20 maart 2024.
  • FTI Kortrijk is niet gratis. Je kunt de toegangsprijzen vinden op de ticketpagina van FTI.
  • Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via info@digiwijs.be

Volledig programma en tickets