/Digiwijs

Digiwijs

25 september 2023 | imec Leuven

De maatschappij verandert razendsnel. Meegaan in de technologische en digitale transformatie wordt een must – en vooral een verrijking – voor leerlingen, leerkrachten en andere betrokkenen in het kleuter-, lager en secundair onderwijs.

Maar hoe breng je nu digitale leertools in je les? Welk aanbod past bij jouw leerdoel? En hoe kies je voor correcte betrouwbare content? Digiwijs, op 25 september in imec Leuven, is het perfecte startpunt om antwoorden te vinden op die vragen.

Ontdek het programma en registreer je hier!

Wat kun je verwachten?

De partners imec, itec, KU Leuven, Smart Education @ Schools, Mediawijs, VRT, Brightlab, Klascement en Kenniscentrum Digisprong brengen hun kennis samen in een praktijkgerichte studiedag. Denk aan interactieve sessies waarin je handvaten krijgt aangereikt voor gepersonaliseerd & mediawijs leren, en activerende workshops rond educatieve technologie waarin je aan de slag gaat met innovatieve tools.

Dat alles gespreid wordt over de thema’s mediawijsheid, STEM, gepersonaliseerd leren, en lesgeven in een digitale school. Digiwijs mikt op leerkrachten, ICT-coördinatoren en directeurs binnen het kleuter-, lager en secundair onderwijs.