/Data Spaces Symposium & Deep-Dive Day

Data Spaces Symposium & Deep-Dive Day

21 - 23 maart 2023 | Den Haag

Onze maatschappij en economie bouwen in toenemende mate op kennis en inkomsten die volgen uit het genereren, analyseren en delen van gigantische en diverse hoeveelheden data; de ene al waardevoller of gevoeliger dan de andere.

Data spaces zijn de nieuwste visie op hoe data-transacties kunnen gebeuren op een manier die kwalitatief, betrouwbaar en veilig is en bovendien schaalbaar, economisch rendabel, maatschappelijk relevant en juridisch rechtvaardig.

Kom kennis maken met diverse data space initiatieven, leer meer over lopende data space projecten, ontdek de economische voordelen van het soeverein delen van data.

Kortom: co-creëer de toekomst van data spaces!

Dit event wordt georganiseerd door het Center of Excellence for Data Sharing and Cloud (TNO), International Data Spaces Association, het Basic Data Infrastructure netwerk en het Data Spaces Support Centre, versterkt door de Data Spaces Business Alliance, samen met EUHubs4Data en MyData Global - alle relevante initiatieven en inspanningen op het gebied van data-uitwisseling op één plek.

Ontdek meer