Aanvraagprocedure

Heb jij interesse om een projectaanvraag in te dienen bij Smart Education @ Schools? Dan ben je hier alvast aan het juiste adres. De aanvraagprocedure bestaat uit twee stappen (idee, projectvoorstel) waarin telkens meer detail gevraagd wordt. De geselecteerde projecten kunnen starten na de zomervakantie, vanaf 1 september 2023.

Smart Education - Tijdslijn projectoproep 2023

Meer detail over de aanvraagprocedure, modaliteiten en doelstellingen vindt u in de handleiding van de projectoproep 2023.

Infosessie en netwerkingmoment

Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het indienen van een projectaanvraag? Schrijf je dan zeker in voor de infosessie op woensdag 8 februari van 10:00 tot 12:30.
 
Wist je dat, wij naast het geven van een infosessie, ook met jullie in gesprek gaan over jullie projectidee? Dit op maandag 27 en dinsdag 28 februari, van 12.00 tot 17.30 uur. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om jullie ideeën af te toetsen met ons team en hierbij feedback te krijgen. Wij zijn alvast razend benieuwd naar jullie ideeën! Een intakegesprek inplannen kan via smarteducationatschools@imec.be.

Downloads

Ontdek meer over Smart Education @ Schools

Smart-education-@-schools
Smart Education @ schools
projecten
Smart education @ schools - Projecten