Accepteer marketing-cookies om deze content weer te geven.

Cookie-instellingen

Aanvraagprocedure

Heb jij interesse om een projectaanvraag in te dienen bij Smart Education @ Schools? Dan ben je hier alvast aan het juiste adres. De aanvraagprocedure bestaat uit twee stappen (idee, projectvoorstel) waarin telkens meer detail gevraagd wordt. De geselecteerde projecten kunnen starten na de paasvakantie, vanaf 17 april 2023.

Smart education - Tijdslijn projectoproep 2022

Meer detail over de aanvraagprocedure, modaliteiten en doelstellingen vindt u in de handleiding van de projectoproep 2022.

Infosessie

Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het indienen van een projectaanvraag? Schrijf je dan zeker in voor de infosessie op dinsdag 27 september van 10:00 tot 13:00.
 
Wist je dat, wij naast het geven van een infosessie, ook met jullie in gesprek gaan over jullie projectidee? Dit op donderdag 29 en vrijdag 30 september. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om jullie ideeën af te toetsen met ons team en hierbij feedback te krijgen. Wij zijn alvast razend benieuwd naar jullie ideeën! Een intakegesprek inplannen kan via smarteducationatschools@imec.be.

Downloads

Ontdek meer over Smart Education @ Schools

Smart-education-@-schools
Smart Education @ schools
projecten
Smart education @ schools - Projecten