Bilateraal onderzoek
Neem een voorsprong op je concurrenten dankzij een bilaterale samenwerking met imec.
Coöperatieve R&D samenwerking
Beperk je risico’s en verlaag je kosten door samen met andere bedrijven precompetitief onderzoek te voeren.
Voorbeelden
Verken de manieren waarop imec de toekomst verandert.
imec.istart
Wil je een versnelling hoger schakelen met je techstart-up? Klop dan aan bij imec.istart.
imec.xpand
Wil je met nanotechnologie de markt op? Imec.xpand ondersteunt je van begin tot eind.
Spin-offs
Verken hier de lijst van spin-offbedrijven van de Vlaamse innovatiehub voor nano-elektronica en digitale technologie.
/Kalender/Webinar: Word meester in (slimme) productverkenning

Webinar: Word meester in (slimme) productverkenning

28 May - 23 June 2021 | Online

Heeft uw bedrijf de ambitie om te innoveren met slimme producten of bent u al bezig met het verkennen van de creatie van een slim en geconnecteerd product? In deze webinar introduceert imec de instrumenten die we hebben ontwikkeld om uw bedrijf te ondersteunen bij het ontwikkelen van een slim product. De tools gaan in op domeinen en expertises die essentieel zijn voor slimme productontwikkeling. Het bijwonen van het webinar is gratis, maar vanwege de grote vraag is registratie vereist.

Slimme, verbonden, producten zijn de nieuwe standaard voor productontwikkeling en kunnen niet langer worden genegeerd door ondernemingen die fysieke producten bouwen. Een product slim maken met digitale technologie opent veel mogelijkheden en tegelijkertijd veel vragen. Hoe vergroot u de kans op succes en verkleint u de risico's? Hoe kan u focus houden? Hoe specificeert u hoe uw oplossing eruit moet zien? Welke waarde biedt het slimme product voor uw klanten? En welke technologie en expertise zijn er nodig om het product te realiseren?

In de webinar “Word meester in (slimme) productverkenning” introduceert imec zijn slimme productmaturiteitsscan om u te ondersteunen bij het op een gestructureerde manier onderzoeken van alle bovenstaande vragen. Tijdens de webinar lichten we u de instrumenten toe die we hebben ontwikkeld om uw bedrijf te ondersteunen bij het ontwikkelen van een slim product.

Voor wie?

Innovatoren op het gebied van slimme producten, bedrijven die hun producten slim willen maken of een (nieuw) slim product willen ontwikkelen. Onafhankelijk van de grootte van de onderneming.

Iedereen binnen het bedrijf die een rol speelt in productontwikkeling (R&D, bedrijfsleiders, ..)

Agenda

Een inleiding tot de slimme productlevenscyclus en de typische stappen en fasen die u doorloopt. Op basis van die productlevenscyclus introduceren we u onze slimme productmaturiteitsscan.

Na afloop van het webinar is het mogelijk om een individuele afspraak te boeken met leden van het projectteam. Neem contact op met Thomas.demeester@imec.be om een ​​slot te reserveren.

Datum en locatie

  • Vrijdag 28 mei, 15:00 uur
  • Woensdag 23 juni, 14:00 uur

Prijs

Het bijwonen van het webinar is gratis. Registratie is vereist.

Dit webinar is een initiatief met behulp van het COOCK-project 'Oriëntatie en besluitvorming in slimme productverkenning'. Meer informatie over dit project is te vinden op de projectpagina.

Deze content is enkel zichtbaar op de desktop versie van de website.

Partners