/Imec Smart Education

Imec Smart Education

2 december 2021 | Départ Kortrijk

Balans en blik op de toekomst.

Dat technologie nu meer dan ooit een game-changer is voor ons onderwijs..., dat staat op dit moment, zeker gezien de mondiale pandemie, buiten discussie. Met het Smart Education programma trachten we, samen met onze partners uit het onderwijs, het bedrijfsleven en het onderzoek, innovatie in dit domein te stimuleren en de nieuwste technologische ontwikkelingen mee te helpen vormgeven en te onderzoeken.

Wat?

Op 2 december nemen we de tijd om samen met jullie  terug te blikken op wat we de afgelopen 5 jaar hebben bereikt en kijken we vooruit op wat imec Smart Education de komende jaren nog in z’n mars heeft! Interesse in onze realisaties en benieuwd naar wat wij nog in petto hebben voor Vlaanderen (& daarbuiten)?

Hou dan zeker 2 december vrij vanaf 14:00 tot 22:00 om te proeven van ons gevarieerd programma. Maak kennis met de nieuwste onderzoeksinzichten, laat je inspireren door onze vele sessies, en ga met ons en onze partners in gesprek op één van onze vele beursstanden.

Ten slotte sluiten we de dag graag samen af met een hapje en een drankje.

Voor wie?

EdTech bedrijven, opleidingsverantwoordelijken, leerkrachten en trainers, beleidsmakers en onderzoekers.

MORE INFO COMING SOON

*Wij volgen de epidemiologische ontwikkelingen op de voet, treffen de nodige voorzieningen en passen ons programma aan naargelang de omstandigheden.

Partners

KULeuven logo
Ugent
vub
imec logo

Sponsors

sensotec
barco
Televic
Azumuta
Bookwidgets_interactive_learning
Fourcast_for_education
BLCC