Bilateraal onderzoek
Neem een voorsprong op je concurrenten dankzij een bilaterale samenwerking met imec.
Coöperatieve R&D samenwerking
Beperk je risico’s en verlaag je kosten door samen met andere bedrijven precompetitief onderzoek te voeren.
Voorbeelden
Verken de manieren waarop imec de toekomst verandert.
imec.istart
Wil je een versnelling hoger schakelen met je techstart-up? Klop dan aan bij imec.istart.
imec.xpand
Wil je met nanotechnologie de markt op? Imec.xpand ondersteunt je van begin tot eind.
Spin-offs
Verken hier de lijst van spin-offbedrijven van de Vlaamse innovatiehub voor nano-elektronica en digitale technologie.

COVID-19

Met de COVID-19 pandemie heeft imec verschillende maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van de imec-medewerkers te beschermen en om de impact op de continuïteit van imec, op onze activiteiten, ons onderzoek en onze samenwerking met partners te beperken. We willen benadrukken dat imec zich verder zal blijven inzetten om zijn rol te blijven vervullen als een wereldwijd R&D-centrum en innovatiepartner.

Met de COVID-19 pandemie heeft imec verschillende maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van alle imec medewerkers, hun familie en alle andere mensen in imec te beschermen en om de impact op de continuïteit van imec, op onze activiteiten, ons onderzoek en onze betrokkenheid bij partners te beperken. We willen benadrukken dat imec zich inzet om zijn rol te blijven vervullen als een wereldwijd R&D-centrum en innovatiepartner.

Sinds begin juni voert imec geleidelijk zijn exit-strategie uit, waarbij thuiswerk gecombineerd wordt met aanwezigheid ter plaatse, uiteraard met strikte naleving van veiligheidsmaatregelen (veilige afstand, hygiëne, persoonlijke bescherming, enz.).  We zijn erg dankbaar voor de voortdurende flexibiliteit van al onze medewerkers en voor het blijven samenwerken als een team onder uitdagende omstandigheden. Deze gezamenlijke inspanningen stellen imec in staat om door deze crisis te navigeren. Samen zijn we erin geslaagd om imec operationeel te houden en we zetten ons volledig in om onze innovatiemotor op volle krachten te laten werken. Zo blijven we geavanceerde technologieën en digitale transformatie oplossingen leveren aan onze partners.

Zorg goed voor jezelf, je collega's en je familie.

Aan alle bezoekers

Zelfcontrole: veiligheidsmaatregel tijdens de COVID-19 pandemie

heartbeat

We willen u informeren dat we, uit zorg voor de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en alle andere mensen in de imec gebouwen tijdens de Coronavirus pandemie (COVID-19), verschillende veiligheidsmaatregelen hebben geïmplementeerd in imec. Een van deze maatregelen is dat we mensen vragen om een zelfcontrole uit te voeren voordat ze naar imec komen.

We leggen de uitkomst van deze zelfcontrole niet vast, maar we vragen u wel om dit beleid in ieders belang te respecteren.

document

We vragen u het volgende te controleren:

 • U vertoont geen van de volgende symptomen:
  • Koorts
  • Hoesten
  • Verkoudheid
  • Luchtwegeninfectie
  • Koude rillingen
  • Kortademigheid
 • U bent niet blootgesteld aan een verhoogd risico (Covid-19 patiënt).
 • U hebt niet gereisd via een hoog risico land
 • U woont niet bij een zorgverlener voor Covid-19 patiënten...
 • U heeft geen nauw contact gehad met mensen die symptomen van luchtwegeninfecties en/of koorts hebben.

Wij vragen niet om de uitkomst van deze zelfcontrole, maar door u te registreren bij de registratiebalie verklaart u dat u de zelfcontrole heeft uitgevoerd en voldoet aan de eisen om toegang te krijgen tot de imec gebouwen.

information

We willen u bedanken voor uw medewerking aan onze inspanningen om onze medewerkers en alle andere mensen in imec te beschermen. Mocht u vragen hebben over de procedure, aarzel dan niet om prevention@imec.be te contacteren. Indien u vragen heeft met betrekking tot uw persoonlijke privacy, kunt u contact opnemen met de privacy afdeling van imec via privacy@imec.be of raadpleeg onze privacyverklaring op onze website voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens via https://www.imec-int.com/en/privacy-statement.

Landen en regio's met een hoog risico

Uit zorg voor de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en alle andere mensen in de imec gebouwen tijdens de COVID-19 pandemie, laat imec geen bezoekers* toe die uit een risicoland komen (rode zones volgens de Belgische overheid) of die de laatste 14 dagen via een risicoland hebben gereisd tenzij ze 7 dagen in quarantaine geweest zijn, op dag 5 van de quarantaine een COVID-19 test genomen hebben en een negatieve test kunnen voorleggen die max. 72u oud is voor aankomst op imec.

Imec-medewerkers mogen ook niet op zakenreis gaan naar een land met een hoog risico.

We vragen onze bezoekers en medewerkers om te kijken op volgende links voor het laatste reisadvies binnen Europa en voor wereldwijde reizen.

*Residenten worden niet als bezoekers beschouwd en zijn welkom om in de imec gebouwen te werken. Zij volgen het reisbeleid van de imec medewerker.

This website uses cookies for analytics purposes only without any commercial intent. Find out more here. Our privacy statement can be found here. Some content (videos, iframes, forms,...) on this website will only appear when you have accepted the cookies.