Coöperatieve R&D samenwerking
Beperk je risico’s en verlaag je kosten door samen met andere bedrijven precompetitief onderzoek te voeren.
Voorbeelden
Verken de manieren waarop imec de toekomst verandert.
imec.xpand
Wil je met nanotechnologie de markt op? Imec.xpand ondersteunt je van begin tot eind.
Spin-offs
Verken hier de lijst van spin-offbedrijven van de Vlaamse innovatiehub voor nano-elektronica en digitale technologie.

COVID-19

Met de COVID-19 pandemie heeft imec verschillende maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van de imec-medewerkers te beschermen en om de impact op de continuïteit van imec, op onze activiteiten, ons onderzoek en onze samenwerking met partners te beperken. We willen benadrukken dat imec zich verder zal blijven inzetten om zijn rol te blijven vervullen als een wereldwijd R&D-centrum en innovatiepartner.

Je bent er je waarschijnlijk van bewust dat we in België, net als in vele andere regio's, onder een reeks strikte maatregelen werken. Aangezien veel van onze activiteiten op afstand kunnen worden uitgevoerd, is thuiswerk de standaardwerkwijze geworden voor deze activiteiten. De cleanrooms en de labo's zijn echter het kloppende hart van imec, dat essentieel is voor ons onderzoek. Daarom doen we alles wat mogelijk is om de kernactiviteiten van onze cleanrooms en labo's te garanderen.

Daartoe hebben we ons personeel ingedeeld in aparte teams zonder fysieke interactie en hebben we back-upteams samengesteld. Voor de mensen op de imec-site hebben we zeer strenge sociale afstands- en hygiënemaatregelen genomen en wordt onze infrastructuur extra gereinigd. Alle onze maatregelen zijn in overeenstemming met de richtlijnen van de lokale overheid. Ons doel is om zo lang mogelijk het beste operationele niveau te behouden.  

Samen zullen we alles in het werk stellen om deze moeilijke periode zo goed mogelijk te overbruggen.   

Zorg goed voor jezelf, je collega's en je familie.